Deurningerstraat 23, 7514 BC Enschede

Appartement huren Enschede

appartement huren enschedeAppartement huren in Huyze Noord Enschede

Ben je op zoek naar een appartement in Enschede? Grote kans dat je in Huyze Noord je nieuwe thuis zult vinden.

Huyze Noord is een nieuw gebouwd complex aan de Deurningerstraat, in het centrum van Enschede/achterzijde station. Bovenop de praktijkruimten die zich op de begane grond bevinden, zijn drie woonlagen met appartementen en kamers gerealiseerd. Huyze Noord is 100% verhuurd. U kunt zich ten aller tijde inschrijven en zodra er iets vrijkomt krijgt u bericht. Voor de kamers moet er gehospiteerd worden.

3 Verdiepingen met appartementen

appartement huren huyze noordOp elke verdieping bevinden zich 5 appartementen, 15 in totaal.

Op 3 appartementen na beschikken ze allemaal over een aparte entree / hal, apart toilet, berging, woonkeuken / woonkamer en aparte slaapkamer met en suite badkamer met wastafel en douche. De overige 3 appartementen hebben een open entree en open slaapkamer, en hier is het toilet in de badkamer. Alle ruimten zijn voorzien van vloerverwarming.

De kamers bevinden zich allen aan de zijstraat van de Deurningerstraat en zijn aan de achterzijde van het gebouw bereikbaar via 2 trappen en een galerij op elke verdieping.

15 Appartementen te huur in Enschede

Al onze appartementen hebben een eigen pagina op deze website, waarop je alle details kunt vinden. Ook vind je er een plattegrond met alle exacte afmetingen. Er is ook een schema van de verdieping waarop te zien is waar het appartement zich bevindt.

Appartement huren aan de deurningerstraat enschede