Deurningerstraat 23, 7514 BC Enschede

Inschrijven appartement in Huyze Noord Enschede

Meer informatie / inschrijven

 

Wil je een zelfstandig appartement huren in Enschede? Of liever een kamer met een eigen badkamer, maar een gezamenlijke woonkamer en keuken? Dat kan in Huyze Noord, Deurningerstraat 23 – 25, Enschede.

Voor de appartementen kun je je inschrijven via de site. Je betaalt het inschrijfgeld zodat wij weten dat je serieuze interesse hebt. Je komt dan op de wachtlijst. Zodra er een appartement vrijkomt, bellen we de mensen van deze lijst in de juiste volgorde.

Voor de kamers geldt het hospiteren. Als je je inschrijft via de site, hoef je vooralsnog geen inschrijfgeld te betalen. Je krijgt bericht als er een kamer vrijkomt waarvoor gehospiteerd kan worden. Mocht je uitgekozen worden, let wel… dit is de keuze van de bewoners, dan dien je een formulier in te vullen en het inschrijfgeld te betalen. Je krijgt dan het contract toegestuurd. 

Onze belangrijkste aandachtspuntjes zijn:

– geen huisdieren toegestaan, enkel gekooid.

– appartementen maximaal bewoond door 2 personen

– huurders dienen zich bij de gemeente in te schrijven

– niet inpandig roken

– minimale contractduur is 1 jaar met een 3-maand opzegtermijn, tussentijds opzeggen mogelijk bij        aangeven van een nieuwe huurder, let wel… wachtlijst gaat voor. 

– we zijn particulieren initiatiefnemers en verwachten van onze huurders dat ze netjes omgaan met de ruimtes

Formulier