Deurningerstraat 23, 7514 BC Enschede

Ruimte huren Enschede

kantoorruimte huren enschedeRuimte huren in Huyze Noord Enschede

Op zoek naar kantoor/praktijkruimte in Enschede? In Huyze Noord komen 5 prachtige units op de begane grond.

Huyze Noord is een nieuw gebouwd complex aan de Deurningerstraat, tegen het centrum van Enschede. Bovenop de kantoren worden drie woonverdiepingen met appartementen en kamers gerealiseerd.

Kantoor- of praktijkruimte

praktijkruimte huren enschedeDe units kunnen worden gebruikt als kantoorruimte of praktijkruimte, met als doel maatschappelijke dienstverlening. Detailhandel is niet toegestaan.

Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de grootste kantoorruimte, langs de Deurningerstraat.

De overige units bevinden zich aan de zijstraat van de Deurningerstraat, maar bieden wel goede mogelijkheden tot exposure.  Alle units beschikken over een achteringang en een vooringang.  De binnenmuren zijn nog volledig naar wens in te vullen. De ruimtes kunnen per 1 oktober worden opgeleverd (in overleg). Er zijn in totaal 18 parkeerplaatsen op eigen terrein en eventueel 3 aan de straatzijde onder vergunning.

5 Praktijkruimte te huur in Enschede

Al onze units hebben een eigen pagina op deze website, waarop je alle details ervan kunt vinden. Ook vind je er een plattegrond met alle exacte afmetingen. En er is ook een schema van de begane grond te zien, zodat je precies kunt zien waar in het gebouw de kantoorruimte te vinden is. Het is nieuwbouw en derhalve kan er nog volop meegedacht worden inzake de invulling van de units.  Eventuele koppeling is ook mogelijk. De units hebben prachtige hoge plafonds waardoor ze een extra luxe uitstraling bieden.

Kantoorruimte huren aan de deurningerstraat enschede